Blog Rosina Diktas week 17 2016

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Blog Rosina Diktas week 17 2016

Blog Rosina Diktas week 17 2016

In Balans?

Weer een week van zoeken naar balans tussen zorgtaken, werk en raadswerk.

Maandag een onrustige dag, mag mijn vader het ziekenhuis uit? Voorbereiden: het presidium van 16.30 en het vervolg raadsvergadering om 19.00 uur. Alles komt tegelijk, kies ik voor presidium of pap halen…, presidium wint, ik zoek vervanging voor het ophalen van mijn vader.

Dinsdag voorbereiden van de Barcelona reis voor vrouwen van de Alkmaarse Cem-Evi. Cem Evi is het gebeds en ontmoetings centrum van Aleviten. Sinds november ben ik daar aan het werk met het opzetten van activiteiten en beheer. Woensdag koffieochtend Cem-Evi; heb de vrouwen uitgenodigd om gezamenlijk naar de 4 mei herdenking te gaan. Het enthousiasme is groot. Nog even langs bij mijn ouders, boodschappen brengen. Snel naar het Respijthuis, waar ik als kookvrijwilliger die avond kook.

Donderdag beëdigd als BABS, buitengewoon ambtenaar burgerlijk stand. Omdat ik ook nog langs het respijthuis moet en langs mijn ouders, besluit ik op de scooter van mijn zoon te gaan, dood eng, maar is wel lekker snel. Vanavond 3 presentaties, ik neem die van het ontwikkelingsbedrijf voor mijn rekening.

Vrijdag verder met de organisatie van de uitreiking van het groene lintje. Zo'n week vliegt voorbij...

Laatste wijziging: 02 mei 2016