Blog Dominique Dubois week 18 2016

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Blog Dominique Dubois week 18 2016

Blog Dominique Dubois week 18 2016

Wat vliegt de tijd…

Onze oudste kleindochter (5) moest afzwemmen voor haar A-diploma. Dat was dus een middagje Lisse waar mijn oudste zoon (31) en schoondochter met hun twee dochters wonen. Gepantserd met fotocamera hebben we trots haar zwemexamen en diplomauitreiking bijgewoond.  Dat is natuurlijk een feestje waard.

Onze jongste zoon (27) kwam een weekendje logeren met zijn verloofde. Altijd gezellig als de kinderen uit Brabant komen.

Maandagavond is altijd onze fractievergadering en dat vergt de nodige voorbereiding, veel lees- en onderzoekswerk. Daar kwam de Burgemeester op bezoek; dat doet hij iedere anderhalf jaar.

Het is april en gezien wij op ons kantoor ook de IB- en BTW-aangiftes doen, is het eerste kwartaal van het jaar erg druk.

Ondertussen moet mijn man naar de Pijn Polie en onze hondjes naar de trimster. Gelukkig brengt mijn auto iedereen op de juiste plaats.

Koningsdag, een koninklijke vrije dag, geeft dan weer de gelegenheid wat voorbereidingen te doen voor de Alkmaarse City Swim van 2 juli as. En passant nog even e-mails beantwoorden.

Wat vliegt de tijd… het is zo vrijdag: speksteencursus in de Mare Nostrum. Mijn cursisten maken prachtige sculpturen, daar geniet ik  van.

Nu tijd voor een weekje VRIJ. Mijn schilderdoek uit mijn atelier halen. Wordt tijd dat het afkomt.

Laatste wijziging: 02 mei 2016