Blog Kirsten Dielemans week 21 2016

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Blog Kirsten Dielemans week 21 2016

Blog Kirsten Dielemans week 21 2016

Maandag, 2e Pinksterdag, na een heerlijke vakantie, weer begonnen met werk en politiek. De weekagenda zit vol!

Dinsdag na een drukke werkdag haasten om vanuit het zuiden des lands tijdig in het stadhuis te zijn voor een debat over integriteit.

Woensdag vroeg begonnen en 's avonds politiek overleg met collega/fractievoorzitter Arie. Hierna met een pot thee op de bank om het voorstel rondom het cannabisbeleid door te nemen.

Donderdagavond met collega-raadsleden drie coffeeshops bezocht. De eigenaren hadden de bezoeken goed voorbereid. Goed om te horen van alle partijen dat het cannabisbeleid in Alkmaar in goed overleg verloopt; hier speelt onze burgemeester ook een belangrijke rol. Vervolgens in het stadhuis nog enkele presentaties bijgewoond waarin verschillende partijen meer informatie gaven.

Vandaag ook het verdrietige bericht gekregen dat een lieve sterke vrouw aan de gevolgen van borstkanker overleden is. Ik heb van nabij gezien en gehoord hoe hard zij gevochten heeft. Wat is het toch een verschrikkelijke ziekte en wat blijft onderzoek toch hard nodig!

Vrijdagmorgen vroeg de administratie van mijn werk afgehandeld en een uurtje gesport.

Zaterdag tijdens het boodschappen doen wat mensen gesproken; grappig dat mensen je herkennen en aanspreken over zaken in Alkmaar.

Zondag vroeg wakker, een uurtje gestudeerd en wat huishoudelijke klusjes gedaan. 's Middags condoleance.

Weer een week voorbij...

Laatste wijziging: 30 mei 2016