Blog BAS 2017 09 27

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Blog BAS 2017 09 27

Blog BAS 2017 09 27

Het is druk bij BAS (Belangen Alkmaarse Samenleving), want onze nieuwe actie is begonnen. En die actie houdt in dat we met z’n allen de polder ingaan omdat we graag willen weten hoe de mensen uit de Schermer en Graft-De Rijp denken over de fusie met Alkmaar.

Wij gaan huis aan huis zoveel mogelijk folders verspreiden om de inwoners te vragen naar onze website te gaan om 1 centrale vraag te beantwoorden: Bent u nu wel of niet tevreden over de fusie met Alkmaar? Daarna kan een opmerking worden toegevoegd.

Zo een actie vraagt veel voorbereiding. Er moet een nieuwe pagina op de website worden gemaakt; flyers moeten worden gedrukt en er moeten mensen worden opgetrommeld om de flyers te verspreiden. Altijd weer spannend om te kijken of het lukt en of het op tijd lukt.

Maar BAS vindt dat je er wat voor over moet hebben om de mening van de Alkmaarders te horen over belangrijke onderwerpen. Daarom doen we deze derde BAS-actie. Want het is de mening van de Alkmaarder die er wat ons betreft echt toe doet.

Dus lees alstublieft even de flyer en bezoek onze BAS-website om uw gewaardeerde mening te geven.

Laatste wijziging: 28 september 2017