Blog CDA 2017 11 15

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Blog CDA 2017 11 15

Blog CDA 2017 11 15

CDA Alkmaar: gewoon rustig aan het werkInwoners vertellen ons vaak dat zij niets mee krijgen van de gemeentelijke politiek en dat zij hiervoor ook geen belangstelling hebben. Vol vertrouwen wordt... er gezegd, ‘maar jij zit toch in de politiek en vertegenwoordigd de Alkmaarse belangen, dus ik kan gewoon rustig aan het werk’.

Dit vertrouwen doet ons goed. Het CDA Alkmaar zet zich zo goed mogelijk in voor de Alkmaarse belangen en uw belangen.

Op 6 november heeft de Alkmaarse begrotingsbehandeling plaatsgevonden. Dit is een belangrijk moment in de politiek. Het college laat zien waar zij, het komende jaar en de komende jaren, het geld aan wil uitgeven en de politieke partijen geven hun visie en zienswijzen hierop.

Tijdens een begrotingsbehandeling hebben wij voor de begroting gestemd en twee moties ingediend. Een motie waarin gevraagd wordt naar de consequenties bij (eventuele) invoering van het ‘abonnementstarief zorg’, ter vervanging van alle eigen bijdragen. En een motie waarin gevraagd wordt om actief naar fondsen te zoeken voor reparatie van het orgel van de Lutherse Kerk. Beide moties zijn aangenomen!

Op de gemeentelijke website kunt u onze volledige begrotingsbijdrage terugzien. U kunt CDA Alkmaar ook altijd mailen/bellen, wij geven u graag uitleg!

 

Laatste wijziging: 24 november 2017