Gebiedsconsulent

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Gebiedsconsulent

Gebiedsconsulent

Maak jij verbinding met de wijk?

Als gebiedsconsulent ben je het aanspreekpunt van de gemeente in de wijk. Hierdoor weet je precies wat er in de wijk speelt en ben je in staat om bewoners en ondernemers te prikkelen om verschillende (leefbaarheids)projecten op te zetten.

Een gezonde dosis nieuwsgierigheid en interesse in de mens is dus belangrijk, maar ook kennis van projectmatig werken en het opzetten van een gedegen plan van aanpak. Daarnaast is het een belangrijke taak om de relatie met (een afvaardiging van) bewoners en ondernemers in stand te houden en verder uit te bouwen. Ook zorg je voor de veiligheid in de wijk.

Kortom: je bent een strategische partner, je zit in de ‘aderen’ van de wijk en je bent een verbinder bij uitstek: je staat aan het roer en bent in staat om de benodigde partijen aan elkaar te koppelen en te verbinden. Dit geldt niet alleen voor de externe partijen, maar zeker ook voor de interne partijen: je bent als geen ander in staat om snel en effectief een initiatief door de gemeentelijke organisatie te begeleiden. Dit alles in nauwe afstemming met het bestuur. Het opstellen (samen met bewoners) en bewaken van een wijkagenda, en deze presenteren aan de wethouder Buurtgericht Samenwerken is ook onderdeel van het takenpakket.

Geïnteresseerd?

Lees hier de uitgebreide vacaturetekst!

Je kunt je reactie tot en met 3 april 2018 mailen naar matchpoint@alkmaar.nl.

* Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen wij niet op prijs.

Laatste wijziging: 21 maart 2018