Stagiair(e) Filmstudio

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Stagiair(e) Filmstudio

Stagiair(e) Filmstudio

Vind jij het een enorme uitdaging om bij ons te komen werken en supergave filmpjes in elkaar te zetten!? Dan is dit je kans om te solliciteren naar een stageplek bij onze Filmstudio.

Wie zijn wij?

Wij zijn een organisatie waar plek is voor iedereen en waar het voor iedereen goed werken is. Een flexibele werkomgeving waar we veel aandacht besteden aan je (persoonlijke) ontwikkeling bij onze Alkmaar Academie en waar je aan de slag gaat in ons fonkelnieuwe kantoorgebouw (met fantastisch uitzicht!).   

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij de Filmstudio van de gemeente Alkmaar. Deze afdeling houdt zich bezig met het maken van video’s voor de organisatie. Deze digitale video’s worden onder andere gebruikt voor het promoten van verschillende activiteiten in de organisatie maar ook daar buiten.

Wie zoeken wij?

Ben jij een enthousiaste, ambitieuze student die graag de handen uit de mouwen steekt? Barst je van de creativiteit en heb je kennis van Mac en Final Cut? Bezit je over een flinke dosis out of the box denken en heb je kennis van het online zetten van video’s? Is zelfstandig- en in teamverband werken een piece of cake voor jou en kan je discreet omgaan met gevoelige informatie?

En volg jij een opleiding op het gebied van Media, reageer dan direct op deze stagevacature!

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) bij de Filmstudio Gemeente Alkmaar is het onder andere jouw taak om beeldmateriaal te bewerken tot een visueel eindproduct dat voor verschillende doeleinden binnen de organisatie zal worden gebruikt. Daarnaast doorloop je samen met een professional het gehele proces van voorproductie tot het digitaal plaatsten van de video op de interne pagina. Ook leer je meer over het maken van een filmplan, het monteren en editen van video’s. Bovendien komt het echte camerawerk ook aan bod.

 

Meer informatie en solliciteren  

Voor vragen kun je contact opnemen met het Stagebureau van gemeente Alkmaar via stagebureau@alkmaar.nl.

Voor inhoudelijke vragen over de stage kun je contact opnemen met Dhiney Ramos via dramos@alkmaar.nl of via telefoonnummer 0641520827. 

Je kunt je sollicitatie tot 18 januari 2019 mailen naar stagebureau@alkmaar.nl.

Laatste wijziging: 22 december 2018