AlkmaarPas gratis

Waar bent u naar op zoek?

AlkmaarPas gratis

De AlkmaarPas is een pas met vele kortingen en voordelen voor iedereen. Voor Alkmaarders met een inkomen tot 120% van de geldende bijstandsnorm is de AlkmaarPas gratis.

De AlkmaarPas is een pas met vele kortingen en voordelen voor iedereen. Voor inwoners van de gemeente Alkmaar met een inkomen tot 120% van de geldende bijstandsnorm is de AlkmaarPas gratis.


Aanvragen

Minima krijgen de pas automatisch thuisgestuurd. Niet ontvangen?


Contact


Voor minima

Halte Werk behandelt de aanvragen voor minima. Bel 14 072 en vraag naar Halte Werk.

Algemene vragen AlkmaarPas

  • Alkmaar Marketing info@alkmaarpas.nl of de website www.alkmaarpas.nl.
  • Spreekuren telefonisch ma t/m vr van 09.00 - 12.00 uur 072 511 2254
  • Aan de balie op dinsdag en donderdag van 14.30 tot 16.00 uur, Gedempte Nieuwe Sloot 50

De AlkmaarPas is een stadspas waarmee u in Alkmaar allemaal leuke dingen kunt doen. Zo krijgt u korting bij bijna 250 deelnemende bedrijven zoals winkels, horeca en culturele instellingen. U kunt alle musea in Alkmaar gratis of met korting bezoeken en u krijgt korting op uw bibliotheekabonnement. Tevens zijn er elke maand extra activiteiten. Van al deze voordelen kunt u gebruik maken als u een AlkmaarPas heeft.

Wie kunnen een gratis AlkmaarPas aanvragen?

Mensen met een inkomen tot 120% van de geldende bijstandsnorm komen in aanmerking voor de gratis AlkmaarPas. Net als de inwonende partner en kinderen in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar.

Personen die een opleiding volgen op basis van de WTOS en/of WSF hebben geen recht op deze regeling.

Tickets

Naast de gratis AlkmaarPas krijgt u persoonsgebonden tickets ter waarde van € 80. Deze tickets kunt u bijvoorbeeld gebruiken om een sport- of cultuurvereniging te betalen of voor bijvoorbeeld theaterkaartjes. Daarnaast krijgt u een speciaal Sportpaspoort-ticket. Met dit ticket kunt u met korting een sportpaspoort kopen bij de kassa van het zwembad of de ijsbaan. Met het sportpaspoort kunt u heel jaar voor een gereduceerd tarief zwemmen en schaatsen.

Wat is de AlkmaarPas?

Met de AlkmaarPas krijgt u korting bij ruim 250 bedrijven, zoals winkels, horeca en culturele instellingen. De AlkmaarPas een kalenderjaar geldig.

Voor inwoners van de gemeente Alkmaar met een inkomen tot 120% van de geldende bijstandsnorm is de AlkmaarPas gratis. Heeft u een hoger inkomen? Dan is de pas te koop via www.alkmaarmarketingshop.nl of kijk op www.alkmaarpas.nl voor de overige verkooppunten.

Heeft u nog een AlkmaarPas uit 2014 met zwemtegoed, dan kunt u deze blijven gebruiken. Deze is alleen niet geldig voor korting.

Zie ook