Blog Arie Epskamp week 15 2016

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Blog Arie Epskamp week 15 2016

Blog Arie Epskamp week 15 2016

Dinsdag: een zaal vol bij de bewonersbijeenkomst ontsluitingsweg Villapark De Rijp. Daarover is jarenlang gesproken én gestreden en nu het resultaat. Gemeente Alkmaar, Europarcs en de voetbalclub Graftdijk het eens zijn geworden over een allesomvattende oplossing. De aanwezigen gingen volop in discussie met de vertegenwoordigers van de gemeente en met elkaar. Er waren nog vragen, over bijvoorbeeld het vrachtverkeer tijdens de werkzaamheden, de tijdelijke ontsluitingsweg en de procedure rond het bestemmingsplan. Namens SPA nog toegezegd aandacht te besteden aan het vervoer van gasflessen op het park. Hele nuttige bijeenkomst met grote complimenten aan alle deelnemers.

Kortgeleden is onze zoon Lars afgestudeerd aan het AirportCollege en juist deze week kwam het bericht dat hij de eerste twee sollicitatieronden bij EasyJet is doorgekomen. Volgende week het derde, beslissende gesprek in Londen. Voor hem spannend, maar voor ons als ouders zeker ook! Eerder deze week waren we getuige van de promotie van onze schoondochter tot doctor, universiteit Utrecht, diverse onderzoeksmethodes bij o.a. kanker. #Trots!

Afgelopen weekend met de fractie 30.000 ‘verantwoordingskranten’ verspreid, waarin onder meer aandacht voor het 50plusbeleid, het voorbijgaan aan de opvatting van bewoners en ondernemers bij de nieuwe horecanota en de financiële positie van de gemeente. Positieve reacties. SPA gaat er mee door!

Laatste wijziging: 21 april 2016