Blog BAS 2017 05 22

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Blog BAS 2017 05 22

Blog BAS 2017 05 22

BAS timmert serieus aan de weg

BAS is volop bezig met de voorbereiding voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Onze interne organisatie staat zowel bestuurlijk als politiek als een huis. Bovendien hebben zich het afgelopen jaar veel mensen bij BAS gemeld om mee te draaien en ervaring op te doen in de politiek.

Mensen die grote interesse in de lokale politiek hebben en die hard willen werken om van Alkmaar een nog mooiere gemeente te maken. En mensen die beschikken over uitstekende talenten. Talenten waar Alkmaar en BAS mee kunnen groeien.

BAS werkt nu ook met columns in de Zondagskrant. In die columns willen we de Alkmaarders actief informeren over onze bezigheden. Ook komen daar onderwerpen aan bod die voor BAS sowieso belangrijk zijn.

Enkele van die onderwerpen zijn: veel en goede parkeerplekken in de wijk, terugkeer van het schoolzwemmen en vooral veiligheid. BAS vindt dat een veilig huis, een veilige woonomgeving en een veilige openbare ruimte absoluut nodig zijn om een rustig en ontspannen leven te kunnen leiden.

Daarnaast is de bekende website van BAS onlangs helemaal bijgewerkt. Daar kunt u de columns lezen maar ook alle nieuwsberichten en de standpunten van BAS.

Kortom: ga naar www.bas-alkmaar.nlĀ  en volg ons.

Laatste wijziging: 07 juli 2017