Blog Ben Bijl week 7 2016

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Blog Ben Bijl week 7 2016

Blog Ben Bijl week 7 2016

BAS wil graag uw mening over de Bierkade/Wageweg

BAS staat voor Belangen Alkmaarse Samenleving. BAS is in 2015 opgericht door twee Alkmaarders die gepokt en gemazeld zijn in de Alkmaarse politiek, te weten Willem Peters (raadslid) en ondergetekende (fractievoorzitter).

Graag horen wij de mening van Alkmaarders. Over de Bierkade bijvoorbeeld. In 2008 is onder meer op de Bierkade-Wageweg een eenrichtingssituatie gerealiseerd, door het toenmalige college. Dit leidde al snel tot discussies, tussen voor- en tegenstanders. Acht jaar later komt het college met een besluit om het eventueel terug te draaien. De beslissing wordt in het voorjaar genomen. In aanloop daarnaartoe ontvangen veel Alkmaarders een briefkaart van BAS, waarmee zij hun mening kunnen ventileren, aan de hand van drie stellingen. BAS wil de mening weten van bewoners in de omliggende wijken, alsook die van de middenstand. Op de website www.bas-alkmaar.nl is een poll te vinden die door eenieder digitaal is in te vullen. Om elke Alkmaarder in staat te stellen zijn mening te ventileren.

BAS wil regelmatig meningen peilen onder de bevolking. Zo zijn we ook nieuwsgierig naar het oordeel van Alkmaarders over bijvoorbeeld het MCA en de voormalige chocoladefabriek Ringers. BAS is er voor Alkmaarders. De Alkmaarder staat centraal.

Laatste wijziging: 11 maart 2016