Blog Corine van den Brink 2016 week 14

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Blog Corine van den Brink 2016 week 14

Blog Corine van den Brink 2016 week 14

Lente!

Een lekker weekje was het. Om de week is mijn jongste zoon (10) bij zijn vader en fiets ik bepakt en bezakt naar mijn vriend om een weekje te ‘logeren’. Mijn oudste zoon (22) en dochter (20) redden het makkelijk alleen. Zij zouden graag het nest verlaten, maar in deze tijd is dat lastig.

Zaterdagavond gaan we naar Ralph de Jongh die in Heerhugowaard speelt.Genieten van deze rasmuzikant. Van tenen tot kruin, één brok passie. Na een rustige zondag stormt het op Paasmaandag behoorlijk. Tijd om House of Cards te kijken en het boek van Femke Halsema te lezen.

De rest van de week vliegt voorbij. Werken, stukken lezen, schrijven, tekenles geven, naar de raadsinformatiebijeenkomst. Ik merk dat er veel toeristen in de stad zijn. Dat is mooi, heel mooi!

Vrijdag inpakken en weer naar mijn eigen huis. Ik haal mijn kleine mannetje uit school, vriend en vriendin van de andere twee arriveren en mijn huisje is weer gezellig vol.

’s Avonds proef ik aan het aanbod van de Karavaan. Daarna fiets ik nog even naar het stadsstrand dat de opening viert. Wat een feest!

Het is duidelijk, het is lente en de stad ontluikt! Alkmaar is klaar voor een bruisende zomer.

Laatste wijziging: 04 april 2016