Blog DENK Alkmaar 2017 02 27

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Blog DENK Alkmaar 2017 02 27

Blog DENK Alkmaar 2017 02 27

Ik stel u de vraag:

Als ik het heb over: Nederland teruggeven aan alle Nederlanders; Afschaffing van het sociaal leenstelsel; Invoering van een inkomensafhankelijke basisbeurs; Afschaffing van eigen risico in de zorg; Invoering van een wettelijk minimum van twee gekwalificeerde zorgverleners per acht mensen in een verpleeghuis; Verhoging kinderbijslag; Verlichting van regeldruk voor ondernemers; Meer belastingvoordelen voor het MKB; Vergroting bewonersinspraak; Baten van gasboringen in Groningen terug naar de Groningers en 20% van het Noordzeegebied inrichten als beschermd zeereservaat, aan welke partij denkt u dan?

Nou ja, handig is deze vraag niet, gezien ons logo boven deze column. Maar wees eerlijk, u dacht niet meteen aan DENK toch? De genoemde punten zijn slechts een kleine greep uit ons verkiezingsprogramma. Het centraal Plan Bureau heeft ons programma doorberekend en kwam tot de volgende conclusie: ‘ambitieus, realistisch en verantwoord’.

Uw stem telt, uw stem is belangrijk. Voor alle partijen, voor Nederland en niet in de laatste plaats voor uzelf. Kies dus zorgvuldig en laat uw stem in ieder geval niet verloren gaan. Om het u toch wat makkelijker te maken, stel ik nog een laatste vraag: Kiest u voor verdeeldheid of voor eenheid en rechtvaardigheid? Juist!

Via onze website www.bewegingdenk.nl kunt u het complete verkiezingsprogramma downloaden.

Met vriendelijke groet,
Mohamed Keskin
Fractievoorzitter DENK Alkmaar

Twitter: @KeskinMohamed
Facebook: www.facebook.com/profile.php?id=100008447135176
tel: 06 – 21 87 48 54
email: keskin@chello.nl

Laatste wijziging: 06 maart 2017