Blog David Schultz week 45 2016

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Blog David Schultz week 45 2016

Blog David Schultz week 45 2016

Duurzame Toekomst

D66 bestaat 50 jaar en dat vierden we op 29 en 30 oktober tijdens ons jubileumcongres. Ook het landelijke verkiezingsprogramma werd op het congres vastgesteld, inclusief voorstellen vanuit onze afdeling in Alkmaar en aanpassingen die ik vanuit de thema-afdeling Duurzaamheid mede heb geschreven. Het is het meest groene en duurzame verkiezingsprogramma van Nederland geworden!

Naast mijn politieke werk ben ik ook op de co-working plek in Alkmaar, die ik mede heb opgericht, veel bezig met Duurzaamheid. Zo gaan we ons eigen hemelwater opvangen om te gebruiken en uiteindelijk willen we hier zelfs stroom mee opwekken.

Afgelopen week was in de gemeenteraad een spannende week. Maandag behandelden we de begroting van de gemeente voor 2017. Altijd een drukke politieke tijd. Zeker na vorig jaar. Gelukkig schrijft de gemeente weer zwarte cijfers en D66 Alkmaar kijkt met vertrouwen naar de toekomst. Een toekomst waar duurzaamheid, diversiteit, onderwijs en ondernemerschap centraal staan.

Daarnaast kreeg de D66 Alkmaar fractie deze week veel verzoeken van leerlingen van verschillende middelbare scholen om campagnemateriaal te gebruiken voor presentaties. Waarom ze kiezen om over D66 te presenteren? Omdat het D66 het meest positief naar de toekomst, hún toekomst, kijkt. En…zo kunnen we ook nog ons campagnemateriaal hergebruiken!

 Een keer praten over de (duurzame) toekomst van Alkmaar? Mail me: david.schultz@d66-alkmaar.nl

Laatste wijziging: 17 november 2016