Blog Ineke Bozelie 2016 week 12

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Blog Ineke Bozelie 2016 week 12

Blog Ineke Bozelie 2016 week 12

Ruim twee maanden ben ik nu raadslid en het voelt toch wel nieuw en anders. Als fractie-assistent freewheelde ik in de commissies lekker door allerlei onderwerpen. De raadsleden maakten het dan af. Nu is het anders, ik ben nu als eerste aan zet en voel de verantwoordelijkheid.

Wat heb ik deze week gedaan?
Maandag: een gesprek met een journalist over het afschaffen van het minimumjeugdloon. ’s Avonds overleg met de cliëntenraad Haltewerk, zeer informatief. Daarna fractievergadering: inhoudelijk, gezellig en scherp.

Hoera, dinsdag staan we in de krant. Deze dag bereid ik mijn economielessen voor. Maar er moeten ook stukken gelezen worden voor de commissievergadering van donderdag. Ik voer het woord over weekmarkten en over bussen in de Molenbuurt.

Woensdag: dochter belt en we hangen lang aan de lijn. Kleindochtertje heeft hoge koorts, ze slapen bijna niet en zijn doodop. Dus stoom afgeblazen bij moe. Vinden we allebei gezellig. ’s Middags lesgeven aan 6VWO.

Donderdagavond raak ik ‘verward’ in een discussie met Maya Bolte over overlast van de toeristenbussen. Ik kreeg ongelijk, maar het punt van zorg was gemaakt.

Vrijdag: de flyers over het referendum zijn binnen. We gaan de straat op om ons standpunt te vertellen: “Stem vóór het associatieverdrag met de Oekraïne”.

Laatste wijziging: 21 maart 2016