Blog Iris Zeijlemaker week 51 2016

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Blog Iris Zeijlemaker week 51 2016

Blog Iris Zeijlemaker week 51 2016

Op maandagavond is er altijd fractievergadering. Het CDA neemt dan de weekagenda door, met afgelopen week de commissie B&M (dinsdag) en de gemeenteraadsvergadering (donderdag).

Naast mijn werkzaamheden als gemeenteraadslid, werk ik in het ziekenhuis in Alkmaar.

Deze week stonden er diverse leuke activiteiten in mijn agenda. Zo heb ik met de Lions Alkmaar vergaderd over de activiteiten voor Lichtjesavond 2017 en met CDA-collega Postma heb ik gebrainstormd over de nieuwe CDA-campagne 2017.

Op zaterdag heb ik schaatsles gegeven aan kinderen die dit seizoen voor de eerste keer op het ijs staan. De kinderen hebben er altijd veel plezier in. Ze leren om recht op hun schaatsen te staan en hoe ze moeten vallen. Dat is belangrijk, omdat ze dan ook weten hoe ze kunnen opstaan.

Ook heb ik mij deze week voorbereid op het gastcollege dat ik maandag mag geven aan studenten van de Hogeschool Amsterdam. Zij willen meer weten over mijn ervaring in de gezondheidszorg, zowel als verpleegkundige, bedrijfskundige als politica.  Ik vind het zelf ook leuk om met hen te praten over de verschillende visies, knelpunten en misverstanden in de zorg.

Graag wil ik iedereen alvast hele fijne kerstdagen en een gezond & gelukkig 2017 toewensen!

Laatste wijziging: 19 december 2016