Blog John Hagens week 25 2016

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Blog John Hagens week 25 2016

Blog John Hagens week 25 2016

Deze 25e week van het jaar begint met een druilerige maandag. Toch zijn de vooruitzichten dat het beter wordt deze week. Er staat deze week het een en ander op de agenda in ons mooie Alkmaar. Vanavond zullen bij de commissie sociaal Maya Bolte en Mieke Biesheuvel namens Leefbaar Alkmaar het woord voeren bij de voortgangsrapportage beleidskader Jeugdhulp en het uitvoeringsplan Regenboogprogramma.

 Zelf moet ik dinsdag aan de bak tijdens de commissie Bestuur en Middelen waarbij de ontwerpbegroting en meerjarenraming van de veiligheidsregio Noord-Holland-Noord op de agenda staat. En donderdag hebben we gemeenteraad.

Op Vaderdag door mijn beide volwassen dochters verwend met een paar lekkere flessen vintage port, dus dat wordt genieten op de avonden dat ik niet in de raad actief hoef te zijn....Ik had me voorgenomen wat te verplanten in de tuin vandaag, maar door de regen stel ik dat maar even uit; na regen komt immers zonneschijn!

Over mooi, of zo u wilt beter, weer gesproken: het college heeft bij monde van wethouder financiën Dijkman bekendgemaakt dat de vooruitzichten voor Alkmaar na de tegenvallers uit 2014 nu ook weer een stuk positiever zijn… Toch moeten we wel realistisch blijven, een zwaluw maakt nog geen zomer, ook niet in ons mooie Alkmaar!

Laatste wijziging: 22 juni 2016