Blog Maya Bolte week 10 2016

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Blog Maya Bolte week 10 2016

Blog Maya Bolte week 10 2016

Krokusvakantie in Limburg

Heerlijk samen met Harry naar een kuurhotel in Limburg, voor het eerst zonder kinderen. Elke ochtend nog voor het ontbijt eerst de gang oversteken naar de sauna en het stoombad. Vervolgens een duik in het zwembad en nazitten in het warme bubbelbad. Het weer liet nog een paar mooie wandelingen toe. Op de terugweg langs mijn vader.

Vrijdag rijles.
Sinds een paar maanden heb ik rijles. Vanwege mijn jicht loop ik soms moeilijk en ik wil niet afhankelijk worden. Bovendien  zijn in mijn omgeving de afgelopen maanden veel mensen overleden. Op mijn fantasie dat Harry en ik allebei 100 worden en hij net als mijn vader tot zijn 97e blijft autorijden zit kennelijk geen garantie.

Vrouwendag in Overdie.
Vooruitlopend op 8 maart was zaterdag in wijkcentrum Overdie de feestelijke aftrap van de Internationale Vrouwendag. Het thema 'Maak je dromen waar' werd inhoud gegeven door een aantal onderneemsters met een eigen bedrijf. Zoals afgesproken werden dames die hun sluier hadden afgedaan niet gefotografeerd. Naast mij zegt iemand: 'Hé, ik herkende haar eerst niet zonder sluier.' Mij kost het juist moeite gesluierde dames te herkennen, vooral als ze op een andere dag een andere sluier dragen.

Laatste wijziging: 11 maart 2016