Blog Mohamed Keskin week 28 2016

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Blog Mohamed Keskin week 28 2016

Blog Mohamed Keskin week 28 2016

Gelijkheid, waardigheid en saamhorigheid

De raad is deze week al met zomerreces. Geen politieke agenda dus. Maar mijn (politieke) idealen houden mij natuurlijk wel iedere dag bezig. Het baart mij grote zorgen dat de maatschappij steeds individualistischer wordt en ongelijkheid groeit. Armoede, discriminatie en racisme zijn anno 2016 nog altijd aan de orde.

De huidige coalitie in Alkmaar sluit zijn ogen hiervoor en laat de steeds groter wordende groep minima gaar koken in eigen sop. Lukt het - zelfs na jaren strijden - niet om eruit te komen? Dan moet je er maar harder voor werken. Ook als je buiten je eigen schuld in deze situatie zit. Oneerlijk en onrechtvaardig! 

Daarom zal ik strijden om deze problemen tegen te gaan en een samenleving te creëren op basis van gelijkheid, waardigheid en saamhorigheid. Een maatschappij waarin we samen vechten tegen onrechtvaardigheid in plaats van wijzen naar een ander. Een samenleving waar de sterken de zwakken ondersteunen, omdat iedereen evenveel recht heeft een gelukkig leven te leiden. Met Groep Keskin zal ik hier mijn missie van maken.

Ik zal elke gelegenheid gebruiken om met u in gesprek te gaan. Met u als burger, als ondernemer,  maar vooral als betrokken Alkmaarder die vooruitgang wil voor alle Alkmaarders. Hopelijk tot snel dus...

Laatste wijziging: 18 juli 2016