Blog OPA 2017 07 20

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Blog OPA 2017 07 20

Blog OPA 2017 07 20

Door OPA wordt Alkmaar aantrekkelijker!

De afgelopen jaren is er veel bereikt. Aan onze belofte om de gemeente met de laagste lasten te zijn, hebben wij ons gehouden. OPA let immers op de financiƫn.

Daarnaast heeft OPA zich ingezet op veiligheid en dat heeft geresulteerd in extra inspecteurs voor stadstoezicht. Zij voeren een scherp handhavingsbeleid en delen geregeld hufterboetes uit. Alkmaar is een aantrekkelijke stad en OPA wil dat Alkmaar een aantrekkelijke stad blijft! Het gevoel van veiligheid is daarin een belangrijke factor.

Alkmaar is uiteraard op meer punten een aantrekkelijke stad. Zo zijn we ontzettend trots dat we de expositie van World Press Photo naar Alkmaar hebben weten te halen. Hierdoor weten nog meer toeristen van binnen en buiten de regio onze stad te vinden. Sinds dit jaar vinden er avondkaasmarkten plaats. De bezoekersaantallen laten zien dat deze avondkaasmarkten een groot succes zijn. Dit is ook voor de horecaondernemers en middenstanders zeer gunstig! OPA wil het de ondernemer aantrekkelijk maken om in Alkmaar aan de gang te gaan.

Bereikbaarheid van de stad is eveneens zeer belangrijk voor OPA. De Bierkade is nu een gesloten boek, maar OPA kijkt graag verder. Daarom wil OPA onderzoek naar de Oudorperbrug om de binnenstad beter bereikbaar te laten zijn voor iedereen.

http://www.opa-alkmaar.nl/

Laatste wijziging: 20 juli 2017