Blog Pascal Schipper week 44 2016

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Blog Pascal Schipper week 44 2016

Blog Pascal Schipper week 44 2016

Een week in vogelvlucht

Naast het raadswerk heb ik mijn dagelijks werk in ons familie-schildersbedrijf en een lief gezin waar ik soms, voor mijn gevoel, te weinig tijd voor heb. Goed plannen gaat mij steeds beter af, zodat gezin, werk en raadslidmaatschap elkaar niet in de weg zitten.  

Afgelopen week met het gezin een dag naar Artis geweest. Lekker aapjes kijken en met grote ogen naar de leeuwen staren. En als verjaardagscadeau nam mijn vrouw me mee naar Passenger in het Ziggo Dome. We hebben genoten!

De raadswerkweek was enerverend. Met de OPA-fractie volgde ik een leerzame cursus van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten.
Maandag eerst een belangrijke begrotingsbijeenkomst en daarna een fractievergadering.
De fractie besprak de onderwerpen die ik donderdag heb behandeld, waaronder de raadsnota van onze wethouder over kamerverhuur en het splitsingsbeleid.
Ook de belangrijke nota ‘Parkeerfonds-Overstad’ heeft goedkeuring van de commissie, waardoor Overstad, met visie op de toekomst, verder en beter kan ontwikkelen. Kansen moeten gecreëerd en positief benut worden.

Zondag was er een geslaagde ‘Vrienden van OPA’ bijeenkomst in Buurthuis Oud-Overdie. Veel mensen hebben leuke ideeën ingebracht. OPA gaat met de aanbevelingen en ideeën aan de slag.

Ik ben blij dat ik een steentje aan het welzijn van Alkmaar en de Alkmaarders kan bijdragen. U kunt mij altijd mailen: pascal@opa-alkmaar.nl.

Laatste wijziging: 17 november 2016