Blog SPA 2017 05 29

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Blog SPA 2017 05 29

Blog SPA 2017 05 29

In het tv-programma Hollandse Zaken gaf een woordvoerster van UWV toe dat solliciteren voor 55-plussers weinig vruchten afwerpt, ook al moedigt de overheid werkzoekenden aan toch vooral “breed” te solliciteren. Het UWV ziet veel heil in  z.g. netwerktrainingen, waarbij je moet afvragen of dat wel werkt “als er geen werk is” aldus presentator Grimbergen.

We hebben echt werk nodig, geen uitzichtloze trajecten, waarbij senioren aan het werk worden gezet zonder loon, om zogenaamd werkervaring op te doen.

De SeniorenPartij Alkmaar (SPA) kreeg bezoek van een dame van 63 jaar die door het UWV werd “verblijd”met een training “succesvol solliciteren” en tevens de suggestie dat ze tijdens een evt. sollicitatiegesprek zich netjes moest kleden. Zo gaan we dus met senioren om. Daar komt de SeniorenPartij Alkmaar (SPA) tegen in opstand!

Kortgeleden werd bekend dat op het veld van AFC 34 het vrouwenteam van Telstar naar Alkmaar komt spelen. Na overleg met de gemeente en AFC 34 is besloten dit complex grondig te vernieuwen. Wij vinden dat andere clubs met meiden-en damesvoetbal niet gelijk zijn behandeld en dat haast de basis vormde voor het besluit. Wij hebben tegen het besluit gestemd maar wel mee wil werken aan een reservering in de begroting voor een masterplan voetbal waar ALLE verenigingen van profiteren.

https://www.seniorenpartijalkmaar.nl/

Arie Epskamp en Kirsten Dielemans
SeniorenPartij Alkmaar (SPA)

Laatste wijziging: 07 juli 2017