Blog SPA 2017 10 11

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Blog SPA 2017 10 11

Blog SPA 2017 10 11

SeniorenPartij Alkmaar (SPA) vol vertrouwen op weg naar de verkiezingen!

De afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt om de belangen van de Alkmaarse senior zo goed mogelijk te behartigen. De SeniorenPartij Alkmaar (SPA) bedankt u voor de gemaakte opmerkingen en suggesties.

De gemeenteraadsverkiezingen zijn in aantocht. Op onze ledenvergadering werden diverse commissies ingesteld om de verkiezingen voor te bereiden.

Als dé enige ouderenpartij van Alkmaar staan we midden in de samenleving en door onze bezoeken aan de wijken, de verenigingen, maatschappelijke organisaties weet de SeniorenPartij Alkmaar (SPA) wat er leeft in onze gemeente. Uw reacties/opmerkingen/suggesties helpen ons bij het opstellen van het verkiezingsprogramma.

Richting de gemeenteraadsverkiezingen ontvangt u natuurlijk weer de nodige folders van partijen. De SeniorenPartij Alkmaar (SPA) heeft u gedurende de hele collegeperiode op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wij hebben jaarlijks een krant aan u verzonden om tussentijds ook verantwoording af te leggen en niet alleen rond de gemeenteraadsverkiezingen! We gaan daarmee in de nieuwe periode door.

Nu zijn we bezig om een deskundige, betrokken kandidatenlijst samen te stellen en een programma te schrijven. 24 november worden zowel het programma als de kandidatenlijst door de leden vastgesteld. Heeft u suggesties, laat het ons weten! info@seniorenpartijalkmaar.nl

Dé enige ouderenpartij van Alkmaar (SPA) vraagt om uw steun bij de gemeenteraadsverkiezingen!

Laatste wijziging: 09 november 2017