Blog Tamara Vermeulen week 50 2016

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Blog Tamara Vermeulen week 50 2016

Blog Tamara Vermeulen week 50 2016

Soms is het rennen en soms is het stilstaan. Vorige week donderdag zat ik nog met een jet-lag, na een reis van 18 uur, in de raadsvergadering. Een vakantie plannen is soms een lastige puzzel, want een raadsvergadering missen, betekent een stem minder in jouw fractie.

De afgelopen week was het een week van stilstaan. Nou ja stilstaan, wat betreft mijn woordvoerderschap in de commissie sociaal. Deze kwam te vervallen, omdat er geen onderwerpen op de agenda stonden die besproken moesten worden. In de agendacommissie, waar ik deel vanuit maak, is besloten om een paar harmonisatievoorstellen door te schuiven naar een andere commissie. Deze harmonisatievoorstellen staan meestal 'onder de streep' op de agenda, maar ze moeten wel voor een raadsvergadering in een commissievergadering op de agenda komen te staan, omdat wellicht partijen hier wel over wensen te spreken.

De twee vrije avonden hebben ervoor gezorgd dat mijn huis in de kerstsfeer is komen te staan.

In het weekend heb ik mij voorbereid op de komende drukke week: maandagavond fractievergadering, dinsdagavond voorzitterschap van de commissie BenM en donderdagavond raadsvergadering. Zoals ik al zei; 'het is soms rennen en soms stilstaan in de agenda'.

 

Ik wens jullie alvast fijne feestdagen en een spetterend uiteinde.

Laatste wijziging: 19 december 2016