Blog VVD 2017 04 29

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Blog VVD 2017 04 29

Blog VVD 2017 04 29

Alkmaar bedankt!

Wij willen graag alle 15.000 stemmers bedanken die hun stem op ons hebben uitgebracht tijdens de landelijke verkiezingen. De VVD was hierdoor voor het eerst de grootste partij binnen de gemeente! Wij zullen ons op regionaal vlak natuurlijk ook voor u blijven inzetten. Met uw hulp hopen wij vervolgens in maart 2018 een soortgelijk resultaat te behalen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen.

 

Verkiezingsbeloften 

De afgelopen jaren heeft onze gemeente een fantastische ontwikkeling doorgemaakt en hebben we enkele belangrijke mijlpalen bereikt. Zo hebben we met het behoud van het ziekenhuis en het omlaag brengen van de woonlasten twee belangrijke verkiezingsbeloften waargemaakt. Verder is er in onze stad een mooie nieuwe bioscoop verrezen en is het vernieuwde sportcomplex rondom de Meent er eentje om trots op te zijn.

 

Nabije toekomst 

Over anderhalve week speelt AZ de bekerfinale en wij hopen dat de supporters die niet bij de wedstrijd aanwezig kunnen zijn het duel wel kunnen volgen op grote schermen op het Waagplein. Daarnaast blijven wij ons inzetten voor het realiseren van tweerichtingsverkeer op de Bierkade/Wageweg en willen wij geen overdreven betutteling van ondernemers. In het buitengebied maken wij ons er sterk voor dat de lokale bedrijven niet onnodig gehinderd worden door niet noodzakelijke handhaving van regeltjes.

 

https://alkmaar.vvd.nl/

Laatste wijziging: 15 mei 2017