Blog VVD 2017 07 04

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Blog VVD 2017 07 04

Blog VVD 2017 07 04

Voorjaarsnota, veiligheid en dorpshart Stompetoren

De VVD-fractie is blij met de voorjaarsnota. De gemeente heeft dit jaar afgesloten met positieve cijfers en daar zijn wij blij mee. Dit resultaat is door slim en gedegen besturen tot stand gekomen. En bovenop de goede resultaten behoren we nog steeds tot de gemeentes met de allerlaagste woonlasten!

Wel hebben we vragen gesteld over de veiligheid in onze gemeente. Het verbaast ons dat niet is vermeld op welke plaats Alkmaar staat in het rijtje veiligste steden van Nederland, in het coalitieakkoord het eerste uitgangspunt. Volgens verschillende bronnen, zoals het AD staan we nog niet in dat rijtje, en dat is de VVD een doorn in het oog. Zeker nu er geld overblijft op Veiligheid. Dat moet wat de VVD betreft echt anders.

Ook hebben wij de vraag gesteld wat nu de status is betreffende de ontwikkeling van het dorpshart in Stompetoren. Begin 2017 is het alternatieve plan van de dorpsraad, dat door de VVD Alkmaar direct omarmd werd, gepresenteerd aan de dorpelingen maar daarna is het stil gebleven? Wanneer gaan we de volgende stap zetten want we zitten erop te wachten. En het dorp ook!

https://alkmaar.vvd.nl/ 

Laatste wijziging: 07 juli 2017