Blog VVD 2017 11 22

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Blog VVD 2017 11 22

Blog VVD 2017 11 22

Trots op de kandidatenlijstDe gemeenteraadsverkiezingen zijn in aantocht, dus zijn wij net als veel andere partijen al druk bezig met de voorbereidingen. Een belangrijk onderdeel hiervan is he...t contact met de bewoners. Zo gaan wij geregeld van deur tot deur om te vragen wat er in uw wijk speelt en wat u verbeterd zou willen zien in de gemeente.

Niet alleen is het belangrijk om altijd in contact te staan met de mensen, het is net zo belangrijk om iedereen ook te vertegenwoordigen als partij. Mede hierom zijn wij ontzettend trots op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen die op 15 november is vastgesteld. Deze kandidaten, variërend in leeftijd van 21 tot 76, hebben een zeer diverse achtergrond. Zij zijn student of huisvrouw, of werkzaam als militair, ondernemer, akkerbouwer, ambulant cliëntbegeleider, marketingmedewerker, arts, jeugdzorg-hulpverlener, IT specialist, jurist, technicus, horeca-ondernemer of ZZP’er. Bovendien komt nog eens een kwart van de kandidaten uit ons buitengebied.

Lijsttrekker John van der Rhee reageert content: “Kijk eens naar die lijst, met kandidaten die je in elke Alkmaarse wijk of dorp kan tegenkomen, gewoon omdat ze daar wonen en werken. Hiermee laten we opnieuw zien dat wij diep in Alkmaar geworteld zijn. En als geboren en getogen kaaskop ben ik daar ape-trots op!”

 

Laatste wijziging: 24 november 2017