Blog Willem Peters week 39 2016

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Blog Willem Peters week 39 2016

Blog Willem Peters week 39 2016

Arcen (Limburg) stond deze week net zo goed in de belangstelling als Alkmaar.

Arcen in Midden-Limburg voor een Alkmaars raadslid? Ja! Want daar heb ik met een collega-raadslid zaterdag (1 oktober) een grote wielerkoers gereden. Een zware fysieke inspanning leveren en het hoofd leeg maken.

En dat laatste is hoognodig, want sinds de vakantie hebben we alweer heel veel politieke ontwikkelingen gehad. Hoogtepunt was natuurlijk het ziekenhuis. Mijn partij, BAS, is voor de vernieuwbouw van het ziekenhuis maar we hebben nog wel veel vraagtekens en onzekerheden, o.a. over parkeren, financiën en het groen. In ieder geval geeft de vernieuwbouw van het ziekenhuis een enorme economische en maatschappelijke impuls aan onze stad. Een impuls die natuurlijk hard nodig is omdat in Alkmaar helaas nog steeds veel banen verdwijnen (o.a. HDC-media).

Verder deze week druk geweest met overlast en evenementen in Alkmaar. Daar gaan we komende week in de politieke arena over praten. Een feestje is prima, maar het moet voor iedereen leuk zijn, dus ook voor de bewoners van de verschillende woonwijken die niet te veel overlast willen.

En toen kwam de zaterdag. Vijf uur op en richting het bronsgroen eikenhout: koers, kout en ketting op het buitenblad.

Zondag bijgekomen en nu zijn we weer klaar voor de nieuwe week.

Laatste wijziging: 03 oktober 2016