Blog Wouter Duin week 19 2016

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Blog Wouter Duin week 19 2016

Blog Wouter Duin week 19 2016

Deze week een bijzondere week in Alkmaar. Geen fractie-, commissie- en raadsvergaderingen, maar wel heel veel te doen in ons mooie Alkmaar. Als eerste sta ik even stil bij 4 mei. De diverse herdenkingen in de stad doen ons beseffen dat onze vrijheid een groot goed is. Velen hebben hun leven gegeven voor de maatschappij waarin wij nu kunnen leven.

5 mei een prachtige zonovergoten dag, waarbij mijn aandacht uitging naar het bevrijdingsfestival in cultuurpark De Hout. De unieke combinatie van Bevrijdingsdag en Hemelvaart met het heerlijke zonnige weer zorgen voor een vol park tijdens het festival. Vele leuke bandjes maken hun opwachting, waarbij ik het feest bij het optreden van Trafassi er het meest vond uitspringen. Op wat kleine incidentjes na was de sfeer over de gehele dag geweldig en kan de organisatie terugkijken op een prachtig 25-jarig jubileum.

En dan als kers op de taart 6 mei met de Alkmaar City Run en Swinging Night. Ook deze dag laat maar weer zien wat Alkmaar allemaal te bieden heeft. Een prachtig sportevenement met daarna ruimte om de prestaties te vieren in een van onze prachtig horecagelegenheden.

Kortom een prachtige week in Alkmaar.

Laatste wijziging: 19 mei 2016