Blog Yolande de Bont week 11 2016

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Blog Yolande de Bont week 11 2016

Blog Yolande de Bont week 11 2016

In between jobs

Zo heet dat tegenwoordig als je een (korte) pauze hebt tussen de oude baan op zoek naar een andere baan. Zondag 6 maart heb ik mijn laatste dag gewerkt in het Waterlandziekenhuis en 12 maart heb ik mijn eerste dag gewerkt via het uitzendbureau. Ter overbrugging, totdat ik weer een uitdaging zie waarbij ik denk: ja dit wil ik gaan doen!

Maar soms komen er ook zaken op je pad waar je nog nooit over nagedacht hebt. Zo ben ik 5 maart naar een kickboksgala geweest in de Hoornse Vaart. Ik hoor u denken, kickboksgala? Jazeker en wat een sfeer! Heel bijzonder. Buiten werden alle bezoekers welkom geheten door een grootscheepse controle van de politie en belastingdienst en binnen met harde opzwepende muziek tussen de wedstrijden door.

Het is weliswaar een rustige politieke week, maar ik heb wel alvast de voorbereidingen gedaan. Samen met mijn “duomaat” Peter standpunten geformuleerd, zodat we deze maandag kunnen bespreken met de overige fractieleden.

Natuurlijk heb ik deze afgelopen week genoten van het mooie, zonnige weer op een terras in de Alkmaarse binnenstad. Samen met mijn vriendin Joke genoten van thee met een verrukkelijk gebakje, bijpraten in de zon.

Laatste wijziging: 14 maart 2016