Fietsen langs duurzame Hotspots!

Waar bent u naar op zoek?

Home > Inwoners > Alle producten en diensten > Fietsen langs duurzame Hotspots!

Fietsen langs duurzame Hotspots!

Lekker fietsen, gezond voor lijf en leden én voor het milieu! Diverse routes door Alkmaar, Langedijk en Heerhugowaard leiden u langs allerlei duurzame initiatieven en activiteiten om te bezoeken, te bezichtigen of te kopen. Kleding, cadeautjes en voedsel gemaakt onder goede omstandigheden voor mens en milieu. Natuurlijk nemen we u ook mee langs allerlei leuke plekjes waar u een verantwoord kopje koffie of thee kunt drinken met een lekker biologisch broodje!

EerlijkWinkelenApp

Download naast deze route ook de EerlijkWinkelen App (www.eerlijkwinkelen.nl), samen wijzen ze de weg naar mooie, goeie en eerlijke producten en allerlei leuke en interessante initiatieven. Neem fietstassen mee, want die kunt u vullen met prachtige, verse biologische producten en voor de nodige verkoeling een flesje kraanwater!

Diverse afstanden

Er zijn 3 routes die hun focus telkens op één van de gemeenten hebben en elkaar overlappen. De afstanden variëren van 30 tot 35 km. Voor meer informatie over de ondernemers op de route, download de EerlijkWinkelen App. De beschrijving van de routes begint of gaat langs een parkeerplaats. U kunt natuurlijk overal op een route beginnen en routes met elkaar verbinden. De kaartjes kunt u hieronder als PDF downloaden.

Routes in pdf

Alkmaar - Heerhugowaard - Alkmaar (857 kB)

Landelijk Alkmaar (722 kB)

Langedijk (863 kB)

Overzichtskaart alle fietsroutes (638 kB)

Laatste wijziging: 09 juni 2016