Inkoopadviseur

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Inkoopadviseur

Inkoopadviseur

Gemeente Alkmaar zoekt een Inkoopadviseur

Wat betekent werken bij de gemeente Alkmaar

Alkmaar is een dynamische stad in een grote regio. Wij willen het beste voor onze inwoners. Dit staat centraal in alles wat wij doen. Dat doen wij niet alleen, maar samen met de inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. De samenleving verandert voortdurend en het is onze uitdaging om de aansluiting te houden en te versterken.

Wij zijn een organisatie waar een volwaardige plek is voor iedereen en waar het voor iedereen goed werken is. Een inclusieve organisatie waar ruimte is voor verschil en met een diversiteit aan medewerkers, waardoor we beter in staat zijn de uitdagingen waar de stad en de regio voor staan op een effectieve manier aan te pakken.

Wat ga je doen

  • Zelfstandig regie voeren op meervoudig onderhandse aanbestedingsprocedures en eventuele uitbreiding naar Europese aanbestedingsprocedures behoort tot de mogelijkheden;
  • Actief bijdragen aan de profilering en positionering van een professionele unit Inkoop, de ontwikkeling naar een centrale, innovatiegerichte inkooporganisatie voor de gemeente Alkmaar;
  • Aanspreekpunt en vraagbaak op het gebied van inkoop- en aanbestedingsvraagstukken;
  • Opbouwen en onderhouden van relatie met de interne stakeholders van inkoop waarbij je hen gevraagd en ongevraagd ondersteuning en advies geeft bij alle voorkomende inkoop- en aanbestedingsprocedures.

Jouw profiel

Onze kernwaarden Duidelijk, Oplossingsgericht, Betrokken en Betrouwbaar staan voorop. Je werkt  resultaatgericht samen en je bent je bewust van je eigen verantwoordelijkheid. Je spreekt aan de voorkant je resultaten af. Je bent een creatieve denker met een proactieve, klantgerichte en dienstverlenende instelling.

Opleiding en Ervaring

  • Ervaring met het opstellen van meervoudig onderhandse aanbestedingen binnen de publieke sector;
  • Enige ervaring met de verschillende soorten gunningsmethodieken binnen het aanbesteden;
  • HBO werk- en denkniveau, eventueel aangevuld met inkoopopleidingen (of bereidheid om deze of gelijksoortige opleidingen te volgen).

Wat bieden wij

Uitdagende werkzaamheden en een goed salaris met een individueel keuzebudget. Je krijgt een device en mobiel en je werkt in een flexibele werkomgeving in ons fonkelnieuwe stadskantoor. Thuiswerken is ook mogelijk. Daarnaast besteden we veel aandacht aan (persoonlijke) ontwikkeling bij onze Alkmaar Academie.

Nieuwsgierig geworden?

Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Mirrel Gerver, telefoon 06 – 410 883 18. Je kunt reageren tot 8 april aanstaande en mailen naar matchpoint@alkmaar.nl.

Laatste wijziging: 25 maart 2019