Vacature Juridisch adviseur omgevingsrecht

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Vacature Juridisch adviseur omgevingsrecht

Vacature Juridisch adviseur omgevingsrecht

Team Alkmaar

zoekt juridisch adviseur omgevingsrecht

.

Onze stad is 24/7 in beweging. Er is altijd wel wat aan de hand. Van diverse uiteenlopende projecten tot grote programma’s.

Als gemeente anticiperen we op de vragen uit de maatschappij en werken wij flexibel en pragmatisch in teams. Daarbij zijn we altijd op zoek naar mensen met persoonlijkheid en daadkracht. Energieke teamspelers met eigen ideeën, die willen aanpakken en leren.

Die op zoek zijn naar vrijheid én niet bang zijn voor verantwoordelijkheid. Die bij een project betrokken willen zijn, samen met een bonte mix aan collega’s. Daarbij geldt dat persoonlijkheid en betrokkenheid zwaarder wegen dan opleiding en ervaring.

Als juridisch adviseur omgevingsrecht ben je verantwoordelijk voor de juridische toetsing en begeleiding van de vergunningverlening en handhaving. Je voert de regie bij uitgebreide procedures voor aanvragen om omgevingsvergunning voor het afwijken van bestemmingsplannen. Daarnaast stel je adviezen op bezwaarschriften op en vertegenwoordig je het gemeentebestuur bij de bestuursrechter.

Of je nu jurist bent met gevoel en interesse voor planologische vraagstukken of planoloog met gevoel voor juridische uitdagingen: wij komen graag in contact met jou!

Team Alkmaar zoekt mensen die weten dat je samen meer bereikt dan alleen.

Nieuwsgierig geworden?

Neem voor inhoudelijke vragen contact op met Jeanine Tjon Jaw Chong, 06-11936464 of per mail jtjonjawchong@alkmaar.nl.
Je kunt reageren tot 14 november en mailen naar matchpoint@alkmaar.nl.

Laatste wijziging: 12 november 2019