Rondje Raad Oudorp

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Gemeenteraad > Rondje Raad Oudorp

Rondje Raad Oudorp

In gesprek met gemeenteraad

De gemeenteraad van Alkmaar streeft ernaar om in alle wijken tenminste één keer per raadsperiode een zogenaamd ‘Rondje Raad’ te organiseren om in gesprek te gaan met de inwoners. Op dinsdag 18 juni is een bijeenkomst gepland voor de wijk Oudorp; raadsleden komen dan dus bij u in de wijk op bezoek.

De bijeenkomst is bedoeld om te vernemen wat er speelt in uw wijk. U loopt als bewoner vast tegen zaken in uw wijk aan waar u een mening over heeft of waarvan u zich afvraagt waarom het zo geregeld is. Of ziet u uitdagingen en kansen voor uw wijk? Vertel het in informele setting aan de gemeenteraadsleden!

Welkom in wijkcentrum De Oever
U bent van harte uitgenodigd voor deze informele bijeenkomst op dinsdag 18 juni van 19.00 tot 21.00 uur in wijkcentrum De Oever, Amstelstraat 1.

Wat kunt u daar verwachten?
Na een korte presentatie over de gemeenteraad, lichten wijkbewoners hun onderwerp toe. Overige aanwezigen en raadsleden kunnen reageren en nader van gedachten wisselen. Daarna biedt de gemeenteraad u graag ‘een rondje’ aan en kunt u persoonlijk kennis maken met de aanwezige raadsleden.

Meld u aan, want vol=vol
Wilt u aanwezig zijn bij Rondje Raad? Meld u dan voor 7 juni aan via

raadsgriffie@alkmaar.nl

of

raadsgriffie - postbus 53 - 1800 BC Alkmaar

onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en mailadres. Wilt u tijdens deze avond een onderwerp inbrengen, omschrijf dan ook kort uw onderwerp.

Overige vragen
Heeft u vragen over niet-bestuurlijke zaken – zoals vergunningen, parkeren, grofvuil, etc.? Neemt u dan contact op met ons Klant Contact Centrum via 14 072. Zie ook de folder (pdf 3200 kB) voor meer informatie over contact met de gemeente(raad).

Graag tot ziens op 18 juni in wijkcentrum De Oever.

Laatste wijziging: 13 mei 2019