Rondje Raad wijk West

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Rondje Raad wijk West

Rondje Raad wijk West

De gemeenteraad van Alkmaar organiseert in alle wijken tenminste één keer per raadsperiode een zogenaamd ‘Rondje Raad’ om in gesprek te gaan met de inwoners. Op vrijdag 7 december is een bijeenkomst gepland voor de wijk West.

U loopt als bewoner vast tegen zaken in uw wijk aan waar u een mening over heeft of waarvan u zich afvraagt waarom het zo geregeld is. Precies dit soort zaken kunt u kwijt tijdens het Rondje Raad. Welke uitdagingen en kansen ziet u als inwoner voor uw wijk? Dat kan ook een meer algemeen onderwerp zijn. Vertel het in informele setting aan de gemeenteraadsleden!

Breng uw onderwerp in, verneem hoe de lokale politiek precies werkt, maak kennis met verschillende raadsleden of kom alleen luisteren. Tijdens deze avond kan het allemaal. De gemeenteraad biedt u daarbij graag ‘een rondje’ aan.

U bent van harte uitgenodigd voor deze informele bijeenkomst op vrijdag 7 december van 19.00 tot 21.00 uur in wijkcentrum De Alkenhorst. Wat kunt u daar onder meer verwachten?

Na een korte presentatie over de gemeenteraad, lichten wijkbewoners hun onderwerp toe. Overige aanwezigen en raadsleden kunnen reageren en nader van gedachten wisselen. Daarna is er tijd om onder het genot van een hapje en een drankje persoonlijk kennis te maken met de aanwezige raadsleden.

Meld u aan, want vol=vol

Wilt u aanwezig zijn bij Rondje Raad? Meld u dan aan via raadsgriffie@alkmaar.nl of 072-548 9343 onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en mailadres. Wilt u tijdens deze avond een onderwerp inbrengen, omschrijf dan ook kort uw onderwerp.

Overige vragen
Heeft u vragen over niet-bestuurlijke zaken – zoals vergunningen, parkeren, grofvuil, etc.? Neemt u dan contact op met ons Klant Contact Centrum via telefoonnummer 14072.

Graag tot ziens op 7 december in wijkcentrum De Alkenhorst.

Laatste wijziging: 16 november 2018