verlopen - Stagiair(e) Editor

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > verlopen - Stagiair(e) Editor

verlopen - Stagiair(e) Editor

Aan de slag met film als Editor stagiair(e)!

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Vind jij het leuk om te werken? Voel jij je het beste met een camera in je hand, ben je goed in het overzien van het geheel, heb je oog voor detail en weet je precies hoe een product het beste in beeld komt?  Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Als stagiair(e) bij de Filmstudio is jouw hoofdtaak het bewerken van beeldmateriaal naar een product dat binnen de organisatie voor medewerkers beschikbaar zal zijn. Niet alleen zal dit jouw taak zijn maar betrekken we jou bij het gehele proces van voorproductie tot het plaatsten van het filmpje op de interne pagina. 

Herken jij jezelf in deze opdracht, volg jij een mediageoriënteerde opleiding en houd jij van werken in een leuk en leerzaam team? Stuur ons dan je sollicitatie + promotiefilm via stagebureau@alkmaar.nl en wellicht is deze opdracht dan voor jou.

Wat bieden wij?
Een leuke uitdagende werkplek met veel actuele en wisselende thema's waarin mensen een rol spelen. De gemeente beschikt over een eigen studio met filmproductie apparatuur.

Maar daarnaast ook:

  • Stage- en onkostenvergoeding
  • Begeleiding door professionals
  • Gezellige collega’s
  • De mogelijkheid om je eigen projecten op te pakken
  • Kans om je netwerk uit te breiden

Laatste wijziging: 15 februari 2019