Stagiair(e) Stagebureau

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Stagiair(e) Stagebureau

Stagiair(e) Stagebureau

Vind jij het een enorme uitdaging om bij de leukste gemeente van Noord-Holland stage te lopen? Grijp dan nu je kans!

Voor de unit HR zijn we op zoek naar een enthousiaste creatieve student(e) Human Resource Management.

Wie zijn wij?

Wij zijn een organisatie waar plek is voor iedereen en waar het voor iedereen goed werken is. Een flexibele werkomgeving waar we veel aandacht besteden aan je (persoonlijke) ontwikkeling bij onze Alkmaar Academie en waar je aan de slag gaat in ons fonkelnieuwe kantoorgebouw (met fantastisch uitzicht!).   

Wie zoeken wij?

Ben jij een enthousiaste, ambitieuze student die graag de handen uit de mouwen steekt? Ben je communicatief sterk en kun je snel schakelen? Is zelfstandig- en in teamverband werken een piece of cake voor jou en kan je discreet omgaan met gevoelige informatie? Volg jij een opleiding op het gebied van Human Resource Management, reageer dan direct op deze stagevacature!

Wat ga je doen?

Je gaat het stagebureau van begin tot eind beheren. Je zoekt actief naar stageplaatsen in onze organisatie, werft stagiaires en zorgt ervoor dat ze op de juiste plek terecht komen. Kortom, je bent hét aanspreekpunt voor stagiaires en leidinggevenden.

Meer informatie en solliciteren  

Voor vragen kun je mailen naar stagebureau@alkmaar.nl. Je kunt je sollicitatie tot 1 april 2019 mailen naar stagebureau@alkmaar.nl.

Laatste wijziging: 07 maart 2019