Stagiair(e) Concerncontrol

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Stagiair(e) Concerncontrol

Stagiair(e) Concerncontrol

Team Alkmaar 

zoekt Stagiair(e) Concerncontrol

.

Onze stad is 24/7 in beweging. Er is altijd wel wat aan de hand.

Als gemeente anticiperen we op de vragen uit de maatschappij en werken wij flexibel en pragmatisch in teams. Daarbij zijn we altijd op zoek naar mensen met persoonlijkheid en daadkracht. Energieke teamspelers met eigen ideeën, die willen aanpakken en leren.

Die op zoek zijn naar vrijheid én niet bang zijn voor verantwoordelijkheid. Die bij een project betrokken willen zijn, samen met een bonte mix aan collega’s. Daarbij geldt dat persoonlijkheid en betrokkenheid zwaarder wegen dan opleiding en ervaring.

Waar ga je stage lopen

Unit Concerncontrol is een kleine unit gepositioneerd onder de gemeentesecretaris die toetst of de gemeente voldoende rekening houdt met het naleven van wet- en regelgeving en adviseert op de onderwerpen informatiebeveiliging, resultaatgericht werken, planning & control, risico’s, fiscaliteit, doelmatigheid en doeltreffendheid.        

Wat ga je doen binnen je stage

Binnen de unit werk je mee aan opdrachten en innovaties op het gebied van beoordelingen naleving wet- en regelgeving binnen de gemeente. Ook kun je meewerken aan doelmatigheid en doeltreffendheid onderzoeken of verbetertrajecten op het terrein van informatiebeveiliging binnen de organisatie. 

Jouw profiel

Onze voorkeur gaat uit naar een derdejaars student HBO Accountancy of Bedrijfseconomie. Onze kernwaarden Duidelijk, Oplossingsgericht, Betrokken en Betrouwbaar staan voorop. Je werkt resultaatgericht samen en je bent je bewust van je eigen verantwoordelijkheid. 

Team Alkmaar zoekt mensen die weten dat je samen meer bereikt dan alleen.

Nieuwsgierig geworden?

Voor vragen over de stage kun je contact opnemen met het Stagebureau van gemeente Alkmaar via stagebureau@alkmaar.nl.
Je kunt reageren tot 1 januari 2020.

Laatste wijziging: 04 november 2019