Stagiair Facilitair

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Stagiair Facilitair

Stagiair Facilitair

Vind jij het een enorme uitdaging om bij de leukste gemeente van Noord-Holland stage te lopen, grijp dan nu je kans!

Voor onze afdeling Facilitair zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige student Facilitaire Dienstverlening.

Wie zijn wij?

Wij zijn een organisatie waar plek is voor iedereen en waar het voor iedereen goed werken is. Een flexibele werkomgeving waar we veel aandacht besteden aan je (persoonlijke) ontwikkeling bij onze Alkmaar Academie en waar je aan de slag gaat in ons fonkelnieuwe kantoorgebouw (met fantastisch uitzicht!).   

Waar ga je werken?

Je gaat werken op de afdeling Facilitair waar ze simpelweg gezegd het huishouden van de organisatie regelen. Ze zorgen ervoor dat elk personeelslid alle diensten en middelen tot zijn beschikking heeft om het werk goed te kunnen uitvoeren.

Wie zoeken wij?

Ben jij een enthousiaste, ambitieuze student die graag de handen uit de mouwen steekt? Ben je communicatief sterk? Is zelfstandig- en in teamverband werken een piece of cake voor jou en kan je discreet omgaan met gevoelige informatie? En volg jij een MBO opleiding Facilitaire Dienstverlening reageer dan direct op deze stagevacature!

Wat ga je doen?

Het is een hele taak om het stadskantoor schoon te krijgen en ook zo te houden. Hierbij kom jij van pas, je gaat in eerste instantie een plan van aanpak opstellen. Je communiceert daarbij met verschillende collega’s en komt met nieuwe ideeën. Daarnaast stem je regelmatig af met stakeholders en bedenk je een stukje beleid. Dit doe je natuurlijk samen met je stagebegeleider die je de fijne kneepjes van het vak leert. Kortom een hele uitdagende stage!

Meer informatie en solliciteren  

Voor vragen kun je contact opnemen met het Stagebureau van de gemeente Alkmaar via stagebureau@alkmaar.nl.
Je kunt je sollicitatie tot 1 januari 2020 mailen naar stagebureau@alkmaar.nl.

Laatste wijziging: 14 oktober 2019