Startende ondernemers

Er is een fout opgetreden!

Startende ondernemers

Een eigen bedrijf starten vereist een goede voorbereiding. Hoe stelt u een ondernemingsplan op? Waar kunt u zich vestigen en wat zegt het bestemmingsplan over de locatie? Welke vergunningen heeft u nodig? Misschien wilt u starten vanuit een uitkering, hoe pakt u dat aan?

Ondernemersloket

Het Ondernemersloket geeft gratis antwoord op uw vragen, en advies en informatie bij het opzetten van een eigen onderneming. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze acoountmanagers via ondernemersloket@alkmaar.nl of bel met 14 072.

Meer informatie

  • Huureenwinkelinalkmaar.nl maakt het mogelijk dat een (startende) retailer een winkelpand huurt met een aanzienlijke startkorting. Dit betekent uiteraard een lagere investering en daarmee een verlaging van de drempel om te starten als retailer.
  • Ondernemen Werkt!: Er zijn veel partijen die startende ondernemers begeleiden. De dienstverlening is versnipperd. Om potentiële ZZP'er te ondersteunen, is de pilot 'Ondernemen Werkt!' door het UWV, Kamer van Koophandel en de gemeente Alkmaar opgezet. Bel Jacqueline Boots, 06 26 05 04 12.
  • Belastingdienst: Uitgebreide informatie over alles wat met ondernemen en belastingen te maken heeft.
  • Ondernemen & internet: Handige artikelen over wat er allemaal bij komt kijken als zelfstandige.
  • Zelfstandigenloket: Starten vanuit een uitkering.

Laatste wijziging: 03 maart 2017