Team Alkmaar zoekt een Strategisch Planeconoom

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Team Alkmaar zoekt een Strategisch Planeconoom

Team Alkmaar zoekt een Strategisch Planeconoom

Team Alkmaar

zoekt een nieuwe collega

Strategisch Planeconoom

Onze stad is 24/7 in beweging. Er is altijd wel wat aan de hand. Als gemeente anticiperen we op de vragen uit de maatschappij en werken wij flexibel en pragmatisch in teams. Daarbij zijn we altijd op zoek naar mensen met persoonlijkheid en daadkracht. Energieke teamspelers met eigen ideeën, die willen aanpakken en leren. Die op zoek zijn naar vrijheid én niet bang zijn voor verantwoordelijkheid. Die bij een project betrokken willen zijn, samen met een bonte mix aan collega’s. Daarbij geldt dat persoonlijkheid en betrokkenheid zwaarder wegen dan opleiding en ervaring.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een strateeg op het gebied van Planeconomie. Alkmaar staat voor een grote groei opgave. Op diverse plekken in de stad staat de ontwikkeling van Alkmaar niet stil. Met name de transformatie Kanaalzone waar naar verwachting in 20 jaar tijd onder ander zo’n 15.000 woningen worden gebouwd, biedt unieke uitdagingen voor een ervaren planeconoom. Je bent dan ook in staat om bestuurlijk gevoelige en complexe (transformatie) dossiers op te pakken en in nauw overleg met alle andere belanghebbenden goed af te wikkelen. Je adviseert het bestuur en projectmanagers en je levert een bijdrage aan strategische oplossingen voor complexe gebiedsontwikkelingen. Je hebt een eigen visie op het vakgebied en met jouw (markt)kennis en ervaring kan jij de juiste overweging maken tussen winst en het bouwen van een mooie, kwalitatief duurzame stad.

Team Alkmaar zoekt mensen die weten dat je samen meer bereikt dan alleen.

Nieuwsgierig geworden?

Neem voor inhoudelijke vragen contact op met Barbara Bakker, senior planeconoom, 06-41519715 of per mail bbakker@alkmaar.nl of Michael Thoes, senior planeconoom, 06-43039956 of per mail mthoes@alkmaar.nl.

Je kunt je motivatiebrief met CV tot 27 januari 2019 mailen naar matchpoint@alkmaar.nl.

Laatste wijziging: 17 januari 2020