Trouwlocatie Grote Kerk Schermerhorn

Waar bent u naar op zoek?

Home > Inwoners > Alle producten en diensten > Trouwlocatie Grote Kerk Schermerhorn

Trouwlocatie Grote Kerk Schermerhorn

 
 

Kenmerken

 

Adres

Oosteinde 2, 1636 XV Schermerhorn (Google Maps)
Beschikbaarheid Gehele jaar door
Toegankelijkheid Geschikt voor mindervaliden
Ruimte 300 personen
Parkeren Aanwezig
Geluidsapparatuur Aanwezig
Toiletten

Aanwezig; Invalidentoilet is ook aanwezig

Verwarming Aanwezig
Website grotekerkschermerhorn.nl

Trouwlocatie Grote Kerk van Schermerhorn

Aanleggen met een (huwelijks-)bootje na een tochtje met prachtige vergezichten in de polder. Of voorrijden in de auto of koets van uw dromen. Bij het binnenkomen geraakt worden door de verbluffende schoonheid van het licht dat door de gebrandschilderde ramen valt. Genieten van hoe mooi de muziek klinkt door de bijzondere akoestiek. En elkaar het ja-woord geven in sfeer van toewijding en eeuwigheid. Kan een bruiloft romantischer?

Midden in het landelijke Noord-Hollandse dorp Schermerhorn staat de sfeervolle Grote Kerk. De kerk is één van de meest authentieke kerken van Noord-Holland. De kerk is gebouwd in 1636 en ingrijpend gerenoveerd in 2017. Daarmee is het een indrukwekkende locatie geworden voor elke activiteit, waar mooie herinneringen en magische indrukken kunnen ontstaan.

Interesse?

Om de locatie te bezichtigen kunt u een afspraak maken met eventmanager Miriam Mol. Zij is te bereiken op telefoonnummer 06 83 514 584 of per mail verhuur@grotekerkschermerhorn.nl. Wilt u de trouwlocatie reserveren voor uw huwelijk? Neem dan na reservering bij de eventmanager ook direct contact op met de afdeling Burgerzaken via 14 072.

Laatste wijziging: 11 maart 2019