Vacature Accountmanager Woningbouw loket

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Vacature Accountmanager Woningbouw loket

Vacature Accountmanager Woningbouw loket

Team Alkmaar 

zoekt een nieuwe collega 

Accountmanager Woningbouw loket

.

Onze stad is 24/7 in beweging. Alkmaar heeft veel dynamiek en er gebeurt er veel. Er zijn uiteenlopende projecten en programma’s, zoals de ontwikkeling van de Kanaalzone, het EK Wielrennen, de Energietransitie, de leefbaarheid en bereikbaarheid van de stad. 

Wij anticiperen op vragen uit de maatschappij en werken zoveel mogelijk flexibel en pragmatisch in teams. Daarom zijn wij op zoek naar mensen met persoonlijkheid, daadkracht en humor. Energieke teamspelers met eigen ideeën, die willen aanpakken en leren. Je bent niet bang voor verantwoordelijkheid en wilt graag, samen met een bonte mix van collega’s, werken aan verschillende projecten. Hoewel opleiding en ervaring een pré is, hechten wij juist ook veel waarde aan persoonlijkheid, betrokkenheid en inzet. 

Als accountmanager Woningbouw loket ben je een belangrijke schakel in het team Wonen. Binnen het team Wonen ben je het eerste aanspreekpunt voor de woningbouwinitiatieven in de stad. Je begeleidt woningbouwinitiatieven van projectontwikkelaars door de interne organisatie: van idee tot vergunningverlening én je bent eerste gesprekspartner voor private ontwikkelaars.

Je levert vanuit je ervaring met de marktpartijen een bijdrage aan de ontwikkeling van het beleid en je zet het beleid in acties om. Je weet met overtuiging jouw aanpak te presenteren en je weet hoe je betrokken partijen met elkaar kunt verbinden. 

Team Alkmaar zoekt mensen die weten dat je samen meer bereikt dan alleen. 

Nieuwsgierig geworden?

Neem voor inhoudelijke vragen contact op Frans van Vessem, 06-55426744, fvanvessem@alkmaar.nl of Agnes Muller, 06-41520347, amuller@alkmaar.nl.
Je kunt je reactie tot 3 februari 2020 mailen naar mailto:matchpoint@alkmaar.nl.

Laatste wijziging: 14 januari 2020