Vacature Communicatieadviseur Duurzaamheid

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Vacature Communicatieadviseur Duurzaamheid

Vacature Communicatieadviseur Duurzaamheid

Team Alkmaar 

zoekt een nieuwe collega

Communicatieadviseur Duurzaamheid

.

Onze stad is 24/7 in beweging. Alkmaar heeft veel dynamiek, daarom gebeurt er veel. Er zijn uiteenlopende projecten en programma’s, zoals de ontwikkeling van de Kanaalzone, het EK Wielrennen, de Energietransitie, de leefbaarheid en bereikbaarheid van de stad. 

Wij anticiperen op vragen uit de maatschappij en werken zoveel mogelijk flexibel en pragmatisch in teams. Daarom zijn wij op zoek naar mensen met persoonlijkheid, daadkracht en humor. Energieke teamspelers met eigen ideeën, die willen aanpakken en leren. Je bent niet bang voor verantwoordelijkheid en wilt graag, samen met een bonte mix van collega’s, werken aan verschillende projecten. Hoewel opleiding en ervaring een pré is, hechten wij juist ook veel waarde aan persoonlijkheid, betrokkenheid en inzet.  

Als communicatieadviseur Duurzaamheid ben je verantwoordelijk voor alle communicatie over duurzaamheid in en rond Alkmaar. Via de website, stadskrant, social media en activiteiten weet jij de inwoners en partners te bereiken. Met jouw werkzaamheden zorg je er voor dat de gemeente in gesprek komt en blijft met haar inwoners.

Team Alkmaar zoekt mensen die weten dat je samen meer bereikt dan alleen. 

Nieuwsgierig geworden?

Neem voor inhoudelijke vragen contact op Ingeborg Martens, 06- 52010359, imartens@alkmaar.nl  of Maarten Schotvanger, 06-51026491, mschotvanger@alkmaar.nl.

Je kunt je reactie tot 3 februari 2020 mailen naar matchpoint@alkmaar.nl

Laatste wijziging: 14 januari 2020