Vacature Strategisch Adviseur Vastgoed en Strategisch Planeconoom

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Vacature Strategisch Adviseur Vastgoed en Strategisch Planeconoom

Vacature Strategisch Adviseur Vastgoed en Strategisch Planeconoom

Team Alkmaar

zoekt nieuwe collega’s

.

Strategisch Adviseur Vastgoed
en
Strategisch Planeconoom

 

Onze stad is 24/7 in beweging. Er is altijd wel wat aan de hand. Van diverse uiteenlopende projecten en programma’s als de transformatie Kanaalzone tot het realiseren van diverse bedrijfsmatige en maatschappelijke voorzieningen.

Als gemeente anticiperen we op de vragen uit de maatschappij en werken wij flexibel en pragmatisch in teams. Daarbij zijn we altijd op zoek naar mensen met persoonlijkheid en daadkracht. Energieke teamspelers met eigen ideeën, die willen aanpakken en leren.

Die op zoek zijn naar vrijheid én niet bang zijn voor verantwoordelijkheid. Die bij een project betrokken willen zijn, samen met een bonte mix aan collega’s. Daarbij geldt dat persoonlijkheid en betrokkenheid zwaarder wegen dan opleiding en ervaring.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar twee strategen op het gebied van grondzaken en vastgoed. Je bent in staat om bestuurlijk gevoelige en complexe (transformatie) dossiers op te pakken en goed af te wikkelen. Je adviseert het bestuur en projectmanagers en je levert een bijdrage aan strategische oplossingen voor complexe gebiedsontwikkelingen. Je hebt een eigen visie op het vakgebied en met de juiste (markt)kennis en ervaring kan jij de juiste overweging maken tussen winst en het bouwen van een mooie, kwalitatief duurzame stad.

Team Alkmaar zoekt mensen die weten dat je samen meer bereikt dan alleen. 

Nieuwsgierig geworden?

Neem voor inhoudelijke vragen contact op met Barbara Bakker, senior planeconoom, 06-41519715 of per mail bbakker@alkmaar.nl.
Je kunt je reactie tot 25 november 2019 mailen naar matchpoint@alkmaar.nl.

Laatste wijziging: 05 november 2019