Vacature (junior) beleidsmedewerker Verkeer

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Vacature (junior) beleidsmedewerker Verkeer

Vacature (junior) beleidsmedewerker Verkeer

Team Alkmaar 

zoekt een collega 

(junior) beleidsmedewerker Verkeer

.

Onze stad is 24/7 in beweging. Er is altijd wel wat aan de hand. Van diverse uiteenlopende projecten en programma’s als de ontwikkeling van de Kanaalzone, bereikbaarheid van de stad voor zowel de auto als de fiets, het openbaar vervoer, stadslogistiek, smart mobility, etc. 

Als gemeente anticiperen we op de vragen uit de maatschappij en werken wij flexibel en pragmatisch in teams. Daarbij zijn we altijd op zoek naar mensen met persoonlijkheid, daadkracht en humor. Energieke teamspelers met eigen ideeën, die willen aanpakken en leren. Je bent niet bang voor verantwoordelijkheid en wilt graag, samen met een bonte mix van collega’s, werken aan projecten. Daarbij geldt dat persoonlijkheid en betrokkenheid zwaarder wegen dan opleiding en ervaring. We zoeken een enthousiaste, praktische ingestelde collega die stevig in zijn of haar schoenen staat.

Als (junior) beleidsmedewerker Verkeer bij het team Verkeer en Vervoer adviseer je over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van verkeer en mobiliteit. Je bent contactpersoon voor Stadswerk072 en de gebiedsconsulenten. Verder handel je vragen en wensen over verkeerszaken af van bewoners, ondernemers, bezoekers en het bestuur. Je kunt zelfstandig een verkeersontwerp of een schets maken en je werkt mee aan de voorbereiding van verkeersbesluiten. Daarnaast toets en adviseer je over verkeerszaken binnen ruimtelijke projecten. 

Team Alkmaar zoekt mensen die weten dat je samen meer bereikt dan alleen.

Nieuwsgierig geworden?

Neem voor inhoudelijke vragen contact op Charlotte Algra, 06-41519729, calgra@alkmaar.nl of Jan Duivenvoorden, 06-41519882, jduivenvoorden@alkmaar.nl.
Je kunt je reactie tot 20 januari 2020 mailen naar matchpoint@alkmaar.nl.

Laatste wijziging: 23 december 2019