Stagiair(e) HR

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Stagiair(e) HR

Stagiair(e) HR

Team Alkmaar

zoekt Stagiair(e) HR

.

Onze stad is 24/7 in beweging. Er is altijd wel wat aan de hand.

Als gemeente anticiperen we op de vragen uit de maatschappij en werken wij flexibel en pragmatisch in teams. Daarbij zijn we altijd op zoek naar mensen met persoonlijkheid en daadkracht. Energieke teamspelers met eigen ideeën, die willen aanpakken en leren.

Die op zoek zijn naar vrijheid én niet bang zijn voor verantwoordelijkheid. Die bij een project betrokken willen zijn, samen met een bonte mix aan collega’s. Daarbij geldt dat persoonlijkheid en betrokkenheid zwaarder wegen dan opleiding en ervaring.

Wat ga je doen binnen je stage

Je gaat het stagebureau van begin tot eind beheren. Je zoekt actief naar stageplaatsen in onze organisatie, werft stagiaires en zorgt ervoor dat ze op de juiste plek terecht komen. Kortom, je bent hét aanspreekpunt voor stagiaires en leidinggevenden. 

Jouw profiel

Ben jij een enthousiaste, ambitieuze student die graag de handen uit de mouwen steekt? Ben je communicatief sterk en kun je snel schakelen? Is zelfstandig- en in teamverband werken een piece of cake voor jou en kan je discreet omgaan met gevoelige informatie? Volg jij een opleiding op het gebied van Human Resource Management, reageer dan direct op deze stagevacature!

Team Alkmaar zoekt mensen die weten dat je samen meer bereikt dan alleen.

Nieuwsgierig geworden?

Voor vragen over de stage kun je contact opnemen met het Stagebureau van gemeente Alkmaar via stagebureau@alkmaar.nl.
Je kunt reageren tot 1 december 2019.

Laatste wijziging: 04 november 2019