« Terug naar overzicht

Artiance blijft de hele zomervakantie open

Bij Artiance kan iedereen lessen volgen op het gebied van muziek, theater, musical, beeldende kunst, dans en nieuwe media. Voor iedereen die dit jaar de zomervakantie thuis viert, organiseert zij in de vakantieperiode extra creatieve activiteiten.

Er zijn workshops en gratis doe-ochtenden voor kinderen. Iedere woensdagochtend (8 juli, 15 juli, 22 juli, 29 juli, 5 aug en 12 aug) zijn alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar welkom om te komen experimenteren met de kunsten in ons huis. Benieuwd wat er allemaal in de kasten staat aan beeldend materiaal, kostuums en instrumenten, kom dan op woensdagochtend van 9.30 tot 12.30 uur naar het Artiance ZomerLAB.

Jongeren van 13 tot en met 20 jaar kunnen experimenteren op woensdagmiddag 8 en 15 juli van 14.00 tot 17.00 uur. Docenten helpen je graag op weg naar je eigen idee en misschien wel naar de uitwerking van een theatrale solo, dans, kunstwerk of eigen muzieknummer. Hoe geef je het vorm als je alles tot je beschikking hebt? Wil jij vrij experimenteren, met of zonder een plan? Kom dan naar Artiance ZomerLAB voor jongeren. Dit is gratis, maar aanmelden is verplicht vanwege de veiligheidsvoorschriften.

Musicaldagen

Op maandag 13 of dinsdag 14 juli kunnen kinderen tussen 7 en 12 jaar meedoen aan een spetterende musicaldag. Je gaat zingen, dansen en je leert hoe je geloofwaardig toneel speelt. Kom lekker meedoen onder leiding van twee professionele docenten: Bertine Verbeek en Marlies van Winkel. We gebruiken onze eigen fantasie en maken een gave video presentatie, waarin iedereen schittert. Deze dag kost inclusief lunch € 16,-.

Urban sketching

Volwassenen kunnen op 10 juli onder leiding van Irene Mulder een dagworkshop ‘Urban Sketching’ volgen. In de ochtend leert u perspectieftekenen en u krijgt informatie over de materialen, do’s and don’ts, oefeningen, tips en veel voorbeelden. ’s Middags gaat u met een schetsboek Alkmaar in om monumentale huizen, fraaie torens en natte havens te tekenen.

Totale aanbod op site

Het hele aanbod staat op www.artiance.nl. Hier kan iedereen zich ook aanmelden.