Terug naar het overzicht

Alkmaar Ontzet ONTZETTEND ANDERS

We weten het inmiddels allemaal. Ook dit jaar vieren we Alkmaar Ontzet ONTZETtend anders. En gaat de viering van de traditionele receptie in de Grote Kerk niet door. Ook nu slaan de 8 October Vereeniging “Alkmaar Ontzet” en gemeente Alkmaar de handen ineen. Hoe? Via een livestream start op vrijdag 8 oktober om 19.00 uur het programma in de Grote Kerk. Burgemeester Anja Schouten spreekt de ONTZETrede uit en Trijn Rembrands zingt het Alkmaarse Stedelied. Daarna gaan we jullie kennis over Alkmaar weer op de proef stellen met de Ontzettend Alkmaarse Kennisquiz.

De Ontzettend Alkmaarse Kennisquiz

De Ontzettend Alkmaarse Kennisquiz is een digitale pubquiz, waarbij verschillende teams tegen elkaar strijden. Er zijn 8 ronden met 10 vragen met daverende prijzen. Daarnaast kun je ook nog eens prijzen in de wacht slepen voor het team met de origineelste naam of voor het snelste team.

Weet je veel over Alkmaar en wil je deze unieke kans niet missen? Speel mee!

Speel mee vanuit Grote Kerk of huis

Stel een team samen met familie of vrienden van maximaal vier personen.

Verzin een ONTZETtend originele naam en schrijf je team snel in via secretaris@8october.nl. De origineelste/snelste aanmeldingen ontvangen een uitnodiging om de quiz live vanuit de Grote Kerk mee te spelen. De andere teams spelen vanuit huis. Op 8 oktober vanaf 19.00 uur log je in op https://8october.nl/alkmaarse-kennisquiz via de livestream start de quiz om 20.10 uur.

Let op: om deel te nemen in de Grote Kerk, is het tonen van een bewijs van vaccinatie of test via de CoronaCheck-app aan de deur verplicht.

Zo maken we er samen toch een feestje van!