Terug naar het overzicht

Isoleren: warm in de winter, koel in de zomer

Isoleren doet veel meer dan uw huis warm houden, want in de zomer houdt isolatie ook uw huis koel. Vanaf 17 september staat de mobiele showroom van Duurzaam Bouwloket op verschillende locaties in Alkmaar. Kom langs en leer alles over isolatie en energiezuinig wonen.

De mobiele showroom

Welke soort isolatie voor u geschikt is, hangt geheel af van uw persoonlijk situatie. Van dakisolatie tot spouwmuurisolatie: de mobiele showroom laat alle mogelijkheden zien. De adviseurs van Duurzaam Bouwloket staan om uw situatie onder de loep te nemen. Vind meer informatie over isoleren op www.duurzaambouwloket.nl/maatregelen.

Locaties mobiele showroom:
30 september: Graft de Rijp (Wollandje)
20 oktober: Overdie (Grasveld bij Boendalestraat)
23 oktober: De Mare (Europaplein)

De showroom is geopend van 10:00 tot 14:00

Adviesgesprekken

Gemeente Alkmaar stelt adviesgesprekken met een adviseur van duurzaam bouwloket beschikbaar. Vraag een telefonisch consult of een keukentafelgesprek aan bij de showroom, via de onderstaande linkjes of telefonisch via (072) 7 43 39 56. Samen met een adviseur van Duurzaam Bouwloket maakt u een analyse van uw huis. Het resultaat is een advies op maat met een stappenplan en een indicatie van de besparing op uw energieverbruik. 
Telefonisch consult: https://woningplanner.duurzaambouwloket.nl/consult/alkmaar

Keukentafelconsult: https://woningplanner.duurzaambouwloket.nl/bezoek/alkmaar